ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ «μες του Αιγαίου τα τραγούδια»

Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Συναυλία για την ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος»

Συναυλία με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της Δωδεκανήσου.

Την γνωστή τραγουδίστρια συνοδεύουν  σπουδαίοι μουσικοί όπως ο Χρήστος Τσιαμούλης (λαούτο - τραγούδι),  Στέλλα Βαλάση (σαντούρι) και Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί).

«Τραγούδια για το περιβάλλον»

Η Καίτη Κουλλιά ερμηνεύει  παραδοσιακά τραγούδια για το περιβάλλον, τραγούδια που αποπνέουν τον καθαρό,δροσερό αέρα του Αιγαίου.

Την γνωστή τραγουδίστρια συνοδεύουν  σπουδαίοι μουσικοί όπως ο Χρήστος Τσιαμούλης (λαούτο - τραγούδι),  Στέλλα Βαλάση (σαντούρι) και Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί).

Η Καίτη Κουλλιά  μια ολοκληρωμένη σύγχρονη τραγουδίστρια  με  καθαρή ματιά,  γεμάτη Δωδεκανήσιους συνειρμούς και  θαλασσινή αύρα,  συναντά τους  3 σολίστες μουσικούς της και μας παρουσιάζουν μαζί μια  διαδρομή με τραγούδια παραδοσιακά με θέμα το περιβάλλον.

Ο Χρήστος Τσιαμούλης από τις Δυνάμης του Αιγαίου και μέχρι σήμερα περιπλανιέται στα μονοπάτια της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με σεβασμό και ευλάβια.

Ο Κυριάκος Γκουβένταςείναι ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές, και δάσκαλους της παραδοσιακής μουσικής και δη του παραδοσιακού βιολιού.

 

ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ

Η Καίτη Κουλλιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάλυμνο.

Σπούδασε νηπιαγωγός στο Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα πρώτα χρόνια διαμονής της στην Αθήνα, εντάχθηκε στο μουσικό τμήμα του Πανεπιστημίου και μ' αυτό συμμετείχε σε αρκετές μουσικές παραστάσεις όπου διακρίθηκε και τιμήθηκε με υποτροφία. 

Ακολουθούν συνεργασίες με τους Γιάννη Βόγλη σε μουσικό-θεατρικές παραστάσεις, Μαρίζα Κωχ, Χρήστο Τσιαμούλη, Πέτρο Γαϊτάνο, Αναστασία Μουτσάτσου, Καλλιόπη Βέτα, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Ορφέα Περίδη, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Μιχάλη Τζουγανάκη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο σε εμφανίσεις και συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Αυστραλία. Στο φεστιβάλ Παραδοσιακής μουσικής από όλο τον κόσμο στη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν τιμήθηκε το 2001 με το 3ο βραβείο.
    Συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο του Charles Darwin στην Αυστραλία και συμμετέχει στις πολιτιστικές του εκδηλώσεις, στα πλαίσια θερινών μαθημάτων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, που πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα και παρακολουθούνται από φοιτητές/τριες σε τμήματα Ελληνικών Σπουδών σε Πανεπιστήμια της Αυστραλίας.
    Παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά, όπως το έργο «Τραγούδια απ’ το Βυθό», το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας. 
    Από το 2004 φοιτά στο Εθνικό Ωδείο, στη Σχολή του Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με καθηγήτρια την κ. Άννα Διαμαντοπούλου.
    Επίσης, συμμετείχε σε παραστάσεις στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και μεμονωμένες εμφανίσεις μαζί με τους Χρόνη Αηδονίδη, Δόμνα Σαμίου, Σαβίνα Γιαννάτου, Νένα Βενετσάνου, Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Μητσιά, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Παντελή Θαλασσινό, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου.
   Έχει στο ενεργητικό της 6 προσωπικούς δίσκους, καθώς και πολλές συμμετοχές σε παραγωγές άλλων δημιουργών.